Cihanbeyli Belediyemizin spor yatırımlarından hak ettiği payı alan Karabağ Mahallemiz, nihayet bir spor kulübüne kavuştu. Yeni kurulan kulübümüze destek için de Başkanımız Mehmet Kale, gerekli girişimleri başlattı. KOMEL Tarım firmasını ziyaret eden Başkan Kale, İş adamları Rahim Koman ve Bilal Koman ile yaptığı görüşme sonunda Karabağspor’a sponsorluk ve destek sözü aldı. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale "İnşallah yeni dönemde Karabağspor’umuz da ilçemizi temsil eden diğer takımlarımız gibi başarıdan başarıya koşacaktır. Biliyorsunuz Karabağ Mahallemizi FIFA standartlarında bir futbol sahasına kavuşturduk. Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek. Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Girişimci ruhları ve ihracatçı özellikleri ile bölgemizde istihdam ve katma değer sağlayan Değerli Komel Ailesi de Karabağspor’a destek sözü verdi. Kendilerine ülke tarımına, ekonomisine ve sporuna verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu örnek davranışlarından dolayı değerli fimamızı kutluyorum" dedi.