DOĞAL GAZA KAVUŞACAĞIZ

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Cihanbeyli’mize doğal gazın kazandırılması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz" derken, "Kimsenin şüphesi olmasın, muradımıza ereceğiz" dedi
MEHMET KALE CİHANBEYLİ doğal gaz için çalışmalarını sürdürüyor. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, görevdeki 4,5 yıllık süreçte her alanda ciddi yatırımlar yaptıklarını söylerken, ilçeye doğal gaz getirememenin içlerindeki en büyük uhde olduğunu söyledi.
Cihanbeyli’nin altın çağını yaşadığını, merkezi hükümet ve yerel yönetimlerin yaptığı yatırımlarla ilçenin bölgesinin parlayan yıldızı olduğunu söyleyen Başkan Kale, doğal gaz için çalışmaların da olanca hızıyla sürdüğüne dikkat çekti.

ÖZLEMLE BEKLİYORUZ
Başkan Kale, ’Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin bütün sorunları ile eksikliklerine el attık ve sözlerimizin tamamını yerine getirdik. Vaatlerimiz arasında olmayan birçok çalışmayı da hayata geçirerek Cihanbeyli’mizi dev eserlerle buluşturduk. Hiç şüphe yok ki güzel ilçemize özlemle beklediğimiz doğal gazın gelmesi noktasında da bugüne kadar büyük gayret gösterdik. Bu konuda önümüze çıkan en önemli engel BOTAŞ’ın ilçemizde istediği sayıda abone sayısına ulaşılamaması oldu. Biz ise konuyla ilgili çalışmalarımıza kararlılıkla devam ettik. Şu anda da İlçe Kaymakamlığımız, AK Parti Konya İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, İl ’teşkilatımız ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte Cihanbeyli’mize doğal gazın kazandırılması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İlçemiz en kısa sürede hak ettiği doğal gaza kavuşacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın’ diye konuştu.