İlçemizdeki gölet mevkii ile yeni yapılan Kent Park’ın arasındaki bende yapılan proje de içerisinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Cihanbeyli Belediyesi, Devlet Su İşlerinin ışıklandırılmış logoları ve çeşitli bitkilerin bulunduğu peyzaj tasarlandı.
Yapılan çalışma ile birlikte İlçedeki yeşil alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Cihanbeyli Belediyesi olarak ilçemiz için daha iyi olacak projeleri geliştirmeye ve hayata geçirmeye devam ediyoruz. 28 taşra ilçesinin en büyük parkı olan Kent Park ile bütünleşecek olan bu Proje ile Konya-Ankara Yolunu kullanan vatandaşlarımız ilçemize girişte güzel bir görüntü ile karşılanacaklar. Bu kapsamda Gölet Bendi Projesi başlatıldı. Daha yeşil ve yaşanılabilir bir Cihanbeyli için devletimiz ve milletimizle elele vererek çalışmalarımıza devam ediyoruz.