Türkiye de yüz ölçümü olarak en geniş toprak alanına sahip olan Konya’mızda ilçeler arasındaki en büyük parkı olma özelliğini elinde bulunduran 15 Temmuz Şehitler Parkı’nın yapımı tamamlandı. 15 Temmuz Şehitler Parkı 10.200.000 TL bedelle 125 bin metrekarelik bir alanda hayat buldu.  Cihanbeyli ilçe merkezinden geçen Konya-Ankara karayolu üzerinde kurulan 15 Temmuz Şehitler Parkı kendi coğrafyamıza uygun biçimde, genişliği ve içerisinde bulundurduğu sosyal alanlarla da oldukça çeşitlilik gösteriyor.

Komplekste; spor alanları, kamelyalar, fitness ve çocuk oyun grupları, kafeterya ve 5 bin metrekarelik bir alanda kurulan  müzikli fıskiye sistemine sahip havuz yer almaktadır. Parka adını veren 15 Temmuz Demokrasi Zaferi bu parkla ölümsüzleşmiştir.  Kutlu zaferde kan döken 250 şehidimizi ve o unutturmamak en önemli görevlerimizdir.