Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, belediye personeli ile bir araya gelerek, onlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kale "Hizmet aşkı, kurduğumuz organizasyon ve ortaya koyduğumuz eserlerle tüm Türkiye’de örnek gösteriliyoruz" dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, belediye personeliyle bir araya geldi. 2014-2018 döneminde Cihanbeyli Belediyesi’nin üst düzeyde bir başarı grafiği çizdiğini anlatan Başkan Kale, "Sizlerle birlikte yaptığımız çalışmalarla göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri en 1 kat fazlasıyla yerine getirdik. İlçemizin her bir köşesine adaletli bir şekilde hizmet götürdük. Farklı alanlarda kullanılacak birbirinden önemli dev eserler bu dönemde yükseldi. Şüphesiz Cihanbeyli son 3,5 yılda tarihinin altın dönemini yaşadı. Hizmet aşkı, kurduğumuz organizasyon ve ortaya koyduğumuz eserlerle tüm Türkiye’de örnek gösteriliyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra fiziki ve sosyal belediyecilikte çağ atladık. İlçemiz adeta yeniden imar edildi" dedi.

Konuşmasında özverili çalışmalarıyla Cihanbeyli’nin dönüşümüne katkı sağlayan tüm belediye personeline teşekkür eden Mehmet Kale, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Şüphesiz vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerde sizlerin katkısı çok büyük. Bu bakımdan hepinize şükranlarımı sunuyorum. Hepimiz ’Halka Hizmet, Hakk’a Hizmet’ düsturuyla görev yapıyoruz. Böyle olunca da önümüze çıkan bütün zorlukları kolaya çeviriyoruz. Rabbim hepinizden razı olsun"

Personele çeşitli uyarılarda da bulanan Mehmet Kale, vatandaşların işlerinin kesinlikle aksatılmamasını ve hizmet kalitesinin en üst seviyede tutulmasını istedi.